ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ . ΛΕΥΚΑΔΟΣ 1 ΤΚ.16673 ΒΟΥΛΑ .ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 7-9 μμ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ΓΟΥΔΙΟΥ ο πέμπτος επίσημος αγώνας της ομάδας μας στο τουρνουά της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΗΝΑΣ της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου με τους παλαιμάχους ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ.
Η ώρα προσέλευσης των μελών και βετεράνων ποδοσφαιριστών ορίζεται για τις 17.00 μ.μ. η ώρα στο γήπεδό μας, για την άμεση αναχώρησή μας προς το γήπεδο Γουδίου, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη και το πάργκινγκ Θεάτρου Μπάντμιντον (Badminton).
Διευκρινίζεται ότι η προπόνηση του Σαββάτου, 4 Νοεβρίου 2017, στις 19.00 μ.μ. η ώρα, θα γίνει κανονικά.
Τέλος, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ, επίσης, στα μέλη και βετεράνους ποδοσφαιριστές του Συνδέσμου μας να προσκομίσουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (μικρού μεγέθους) και φωτοτυπία της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ τους (από τις 2 πλευρές), για την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ, χωρίς το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή στους αγώνες από τη Δευτέρα, 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου